Hoppa till innehåll

Och sa har kommer 2011 ga for dig:

7 december, 2010

Hur du påverkas av Kaninens år

ETT FÖRFININGENS ÅR

Till skillnad från Kaninen, som nu är i sitt esse, har den opportunistiska Råttan ett magert år att vänta, när tonvikten läggs på en välordnad och förfinad syn på världen. Trots att Tigern och Kaninen är avlägsna kusiner, kommer den alltid lika ombytliga Tigern att hämmas av uppmärksamheten på vad han menar är struntsaker. Allt Buffeln önskar sig av livet är arbete och Kaninen kommer sannerligen inte att göra något för att hindra honom att jobba. Inte för att hjälpa honom heller för den delen. Den plikttrogna Tuppen är inte den som försöker smita undan när det är fråga om arbete, men han behöver fler knuffar i ryggen än vad Kaninen är beredd att ge. Den nyckfulla Geten är den enda, vid sidan av Kaninen själv, som kan njuta för fullt och på alla nivåer av detta möjligheternas år. Efter att ha tvingats sitta still alltför länge på läktarplats, kan Geten nu äntligen börja leva det liv hon önskar. Det är nu man hittar skvallerglada Getter på alla inneställen, där de prisar alla som råkar komma i deras närhet.

Det brukar ju sägas om två stridande personer att de är som hund och kanin, men under Kaninens år har den ärlige Hunden det bättre förspänt än på länge. Den allt överskuggande aura av förfining som präglar året, hjälper Hunden att glömma sina personliga problem och får honom att slappna av. Kaninen snarare lugnar än retar upp en orolig Hund. Den gemytliga Grisen och den populära Hästen finner båda sina liv berikade under året, kanske i form av en ny familjemedlem eller genom att de äntligen kan flytta in i sitt drömhus. Men i regel arbetar inte Kaniner lika hårt som Grisar och Hästar, så risken finns alltid för problem på kontoret.

Den anpassningsbara Draken trivs och frodas i snart sagt alla sammanhang och precis som den sluga Apan finner Draken lugnet under året vara en passande bakgrund för fyrverkerier och tricks. Ett utmärkt år för Drake och Apa att utveckla sina idéer. Den lugna Ormen trivs med stillheten och dyker upp ur sitt stenröse för att hävda sig med sin charm. Hon har haft ett par dåliga år under Tigern och Buffeln och ser därför till att göra det mesta möjliga av Kaninens år. Och ingen har det heller bättre förspänt än Ormen vad beträffar framgång i kärlek och pengar under Kaninens år.

No comments yet

Lämna en kommentar